HTML

Utolsó kommentek

Lorem Ipsum

2010.02.07. 22:31 | Kabrio_Rentier | Szólj hozzá!

Címkék: wikipedia lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sit amet purus a risus ornare consequat. Nam aliquet odio vel nunc pellentesque vel tempor tortor dignissim. In hac habitasse platea dictumst. Nullam pretium pharetra lectus, non ultricies ante accumsan sit amet. Cras auctor interdum fringilla. Nulla facilisi. In hac habitasse platea dictumst. Sed in ullamcorper diam. Suspendisse non eros nisi, vel congue ligula. Integer facilisis nisl sit amet justo consectetur varius. Curabitur condimentum gravida magna a condimentum.

 

Hogy mi is ez a hablaty?

A lorem ipsum (röviden: lipsum) egy latint utánzó összefüggő szöveg, amelyet a nyomdászatban és az informatikában a betűtípusok, a tipográfia és az elrendezés bemutatására használnak. (Wikipedia)

Van Lipsum generátor is, ajánlott weboldalak, kiadványok töltelékszöveggel való feltöltéséhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://rentier.blog.hu/api/trackback/id/tr251737871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása